Keep KALM
welkom nieuws wiebenik behandelingen tarieven huisregels privacy contact

Wie ben ik?

agatha

Ik zal beginnen met mijzelf te introduceren. Ik ben Agatha Smeeing, zorgzaam, sociaal en creatief.

Mijn carrière ben ik begonnen in de zorg, de plek waar ik ook voor het eerst in aanraking kwam met voetreflexologie. Vanaf dat moment was ik gelijk gefascineerd dat je het zelfherstellend vermogen van het lichaam kan stimuleren door de reflexpunten van de corresponderende organen/lichaamsdelen op de voeten te masseren.

Vanuit de zorg ben ik in de wereld van de ICT beland in uiteenlopende functies. In de afgelopen 20 jaar heb ik meerdere keren getwijfeld of ik een eigen praktijk voor onder andere voetreflexmassage zou starten. De moed en de lef ontbraken mij toen om mijn droom werkelijkheid te laten worden.

Maar dan komt dat moment in je leven, je ogen gaan open en je volgt je hart. Ook de behoefte om van betekenis te kunnen zijn voor de medemens keerde terug. De realisatie van mijn droom begon met het behalen van mijn diploma voetreflexmasseur. En als je dan je droom ook nog eens kan combineren met je groter wordende behoefte is de volgende stap niet meer zo groot.

Zo is Praktijk Keep KALM ontstaan. De naam Keep KALM heeft twee betekenissen voor mij. De eerste is dat keep kalm betekent blijf rustig. De tweede betekenis slaat op mijn gezin. Zij hebben mij gesteund om mijn droom te laten uitkomen en waren ze gewillige proefpersonen tijdens de opleiding voetreflexmassage. KALM staat voor de eerste letters van de voornamen van mijn man, mijzelf, dochter en zoon.

Hoe meer ik met masseren bezig ben, hoe nieuwsgieriger ik word naar verdieping en extra technieken waardoor ik altijd in ontwikkeling zal blijven door het volgen van trainingen en workshops.

cert