Keep KALM
welkom nieuws wiebenik behandelingen tarieven huisregels privacy contact

Huisregels

Praktijk Keep KALM heeft een aantal uitgangspunten beschreven waarmee ik u op passende en verantwoorde wijze een behandeling kan geven en u ontvangen.

 1. Hygiëne
  Hygiëne is voor mij een basisvoorwaarden. Ik verwacht dat u voor een behandeling hebt gedoucht / uw voeten heeft gewassen. Dat is niet alleen voor mij als behandelaar prettiger maar ook voor u om de behandeling te ontvangen.
 2. Ontspanning
  Het te bereiken resultaat van een behandeling is mede afhankelijk van hoe u zich voelt en of u ruimte heeft de ontspanning na afloop van de behandeling vast te houden. Zorg dat u niet gehaast naar de afspraak komt, tijdens de behandeling niet gebonden bent aan tijd en na afloop niet snel door naar de volgende afspraak moet rennen.
 3. Duur van een behandeling
  De duur van de behandeling varieert per soort behandeling. De eerste behandeling duurt gemiddeld een half uur langer in verband met het intakegesprek.
 4. Intake gesprek
  Voor aanvang van de eerste behandeling ontvangt u van mij het intakeformulier. Dit formulier vullen we gezamenlijk tijdens de eerste behandeling in. Het doel van de intake is om inzage te krijgen in uw gezondheid, leefstijl en uw wensen met betrekking tot de behandeling. Als u onder behandeling bent bij een arts, specialist of therapeut dan is het voor de afstemming van de behandeling van belang dit vooraf te melden. Het kan zijn dat u gevraagd wordt met uw arts, specialist of therapeut te overleggen of een behandeling bij mij in de praktijk gecombineerd kan worden met de reeds lopende behandeling bij uw arts, specialist of therapeut.
 5. Doorverwijzen
  Als er tijdens het intakegesprek of tijdens vervolgbehandelingen twijfels bestaan over de bestaande aandoening kan ik de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Pas na toestemming van de behandelend arts kan de behandeling worden voortgezet.
 6. Privacy
  Praktijk Keep KALM hecht veel waarde aan uw privacy. De voorwaarden staan beschreven in de privacyverklaring.
 7. Verantwoordelijkheid
  Na het intakegesprek tekent de cliënt voor kennisname van de wederzijdse afspraken tussen de cliënt en de behandelaar zoals weergegeven op het intakeformulier en hieronder:
  • dat hij/zij alle vragen heeft begrepen en naar waarheid heeft beantwoord;
  • dat hij/zij de behandelaar het direct laat weten als hij/zij tijdens de behandeling pijn of ongemak ervaart;
  • dat hij/zij tussentijdse veranderingen direct zal doorgeven aan de behandelaar;
  • dat hij/zij begrepen heeft dat deze behandeling enkel ontspanning en een eventuele klachtenvermindering als doel heeft;
  • dat hij/zij begrepen heeft dat deze behandeling niet kan worden gezien worden als een medische behandeling, het geen vervanging is voor medisch onderzoek of het stellen van een medische diagnose;
  • dat hij/zij zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar lichaam en klachten en voor het bezoeken van een huisarts of medisch specialist;
  • dat hij/zij akkoord te gaat met de gestelde annuleringsvoorwaarden.
  Daarnaast is praktijk Keep KALM niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.
 8. Annuleringsvoorwaarden
  Voor het annuleren van een behandeling gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
  • Bij annulering tot 24 uur voor aanvang van een behandeling bent u geen kosten verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een behandeling bent u 100% van het bedrag voor de behandeling verschuldigd.
 9. Betalingsvoorwaarden
  De behandeling wordt direct na afloop contant betaald of wordt uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van een betaalverzoek voldaan.
 10. Soorten behandelingen
  Bij Praktijk Keep KALM worden alleen op de website weergegeven behandelingen gegeven.
 11. Kleding
  Het is prettig om loszittende kleding aan te hebben tijdens een behandeling. Voor een voetreflexmassage behandeling dienen de onderbenen tot aan de knieën ontbloot te kunnen worden, zonder dat de broek gaat knellen.
 12. Klachten
  Mochten er klachten zijn, laat het mij direct weten zodat we samen een oplossing kunnen zoeken. Eventueel kunnen klachten ook schriftelijk ingediend worden.

In Praktijk Keep KALM is iedereen voor een behandeling welkom ongeacht leeftijd of geslacht. Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op.