Keep KALM
welkom nieuws wiebenik behandelingen ervaringen tarieven contact

Ervaringen

Ik zou het leuk vinden als je je ervaringen met mij en geïnteresseerde klanten wil delen. Dat kan door je ervaring naar mij te mailen (agatha@keepkalm.nl), te appen of een review achter te laten op mijn Google pagina.

logo

Een fijn welkom door Agatha.

Na de eerste voetreflex behandeling reageerde mijn lichaam best pittig, maar dat hield mij niet tegen om weer terug te gaan naar Agatha.
Het voelt zo fijn.

Ze heeft mij zo goed geholpen.
Een luisterend oor, een kopje thee, een heerlijke ontspanning, de energie die ik er weer van krijg.
De voetreflex van Agatha is echt een aanrader.

Bedankt lieve Agatha

~ Iona, mei 2022

(bron: whatsapp)

logo

Mijn voeten brengen me van A naar B en verder sta ik eigenlijk nooit bij ze stil. Een nagellakje op mijn teennagels is al heel wat. Verder besteed ik nooit aandacht aan die uitsteeksels daar beneden. Maar 'je voeten zijn de spiegel van je lichaam', weet Agatha me te vertellen. Terwijl ik met een glas water bijkom van de fietstocht met flinke tegenwind, vertelt ze wat voetreflex precies inhoudt en wat ik kan verwachten. Agatha werkt vanuit haar gevoel en geeft extra aandacht daar waar nodig is. Daardoor is elke massage weer anders.

Ik laat het allemaal over me heen komen. Terwijl de ontspannende geur van lavendel zich door de ruimte verspreid, geniet ik van de kleine zachte bewegingen die heel ontspannend voelen. Ik wist niet dat er zoveel plekjes op en onder je voet zaten die allemaal wat te zeggen hebben. De aanrakingen en bewegingen van Agatha voelen fijn. Soms krijg ik kippenvel en soms gaat er een tinteling door mijn hele lichaam. Eerst behandelt ze de ene voet, dan de andere en dan allebei tegelijk. Helaas komt er aan elke massage een eind, ik had nog uren kunnen blijven liggen.

Terug op de fiets, dit keer met de wind vol in m'n rug, voel ik het; mijn voeten zijn weer onderdeel van mijn lichaam. Als ik heel eerlijk ben, had ik zelf nooit een voetreflex massage geboekt simpelweg omdat ik niets met m'n voeten heb. Ik verstop ze het liefst in sneakers. Maar nu ik deze gewonnen had via een post op Instagram, wilde ik er voor gaan want ik was wel altijd nieuwsgierig. En, ik vind het zeker voor herhaling vatbaar. Ik geloof dat je voeten de spiegel van je lichaam zijn, en daar moet je goed voor zorgen.

~ Selma, mei 2022

(bron: e-mail)

logo

“Wow, heb nu meerdere voet-reflex-behandelingen gehad en oorkaarsen (heerlijk!)
Agatha heet je hartelijk welkom en werkt na een kort gesprekje met een theetje op gevoel... ben elke keer weer verrast hoe treffend zij werkt.
Werkt lekker lang door.
Voelt heel vertrouwd... meer kan ik  niet zeggen straks raakt ze volgeboekt.”

~ Silvia, april 2022

(bron: Facebook)

logo

Agatha maakt eerst aandachtig luisterend de balans op van wat er nodig is, waar het meest accent gelegd mag worden. Voor mij is de behandeling die op de vrouwelijke hormonen werkt al effectief gebleken. Het is ook heel leuk dat Agatha naast de meer westerse invalshoek zich ook verdiept in de Chinese gezondheidsleer. Ze werkt zorgvuldig en bereidt zich voor, maar is tegelijkertijd flexibel als er nog dingen veranderen (bijvoorbeeld kon ik op de dag zelf besluiten een keer de oorkaarsen te proberen). Al met al een voetreflexmasseur die ik iedereen aan kan raden!

~ Marjolein, februari 2022

(bron: e-mail)

logo

Heb jij last van aanhoudende oorpijn of hoofdpijn na corona? Dan zijn oorkaarsen in combinatie met voetreflextherapie een absolute aanrader. Geef je over aan de goede zorgen van Agatha en ga als herboren naar huis. Agatha 1000 maal dank, voel me helemaal zen met een licht hoofd!

~ Esmar, februari 2022

(bron: Google pagina)

logo

Als je lijf maar goed zit!!

Nou daar zorgt @praktijkkeepkalm mede voor. Wat een heerlijk begin van de dag, na deze bijzondere / drukke weken, voelt alles weer relaxed.

~ @puurgelukcatering, juli 2021

(bron: Instagram)

logo

Vanmiddag heb ik mijn gewonnen voetreflexmassage ingewisseld bij @praktijkkeepkalm. En aangezien ik 'een ding' heb met voeten, viel dat heel ver buiten mijn comfortzone!

Maar ohhh wat was het lekker! Niet verwacht, maar ik ga zeker nog eens terug! Want gelukkig zijn voeten voor haar 'geen ding' haha.

Nogmaals bedankt lieve Agatha, ook voor de gezelligheid!

~ @stadsgidsalkmaar, juni 2021

(bron: Instagram)

logo

'Een warm, gezellig en inlevende dame die haar vak goed verstaat.'

~ Daphne, mei 2021

(bron: e-mail)

logo

Gisteravond na een drukke dag genoten van mijn moederdagcadeau.

Een voetenmassage bij @praktijkkeepkalm.

Ik kan het iedereen aanraden. Agatha werkt intuïtief en voelt precies waar jij extra ontspanning nodig hebt.

Dank @praktijkkeepkalm, van mij krijg je een tien.

1,5 uur lang genoten en helemaal zen naar huis.

~ Esmar, mei 2021

(bron: Instagram)


logo

'Je bent zeer deskundig en werkt zorgvuldig en behoedzaam.'

~ Sem Koopman, mei 2021

(bron: e-mail)